Yritysesittely

LK-Yritystilit Oy on vakaalla pohjalla toimiva ammattitaitoinen ja palveleva tilitoimisto.

Olemme osa valtakunnallista ja yrittäjävetoista Talousverkko-tilitoimistoketjua. Olemme Suomen Taloushallintoliiton jäsen ja Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto.  Yhtiön toimipiste sijaitsee Imatralla, jossa asiakkaitamme palvelevat kokeneet laskenta-alan ammattilaiset.

Monen vuoden kokemus ja pienen toimiston joustavuus sekä henkilökuntamme jatkuva kouluttaminen takaa asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Monipuolinen toimialatuntemuksemme ja eri yritysmuotojen tunteminen tarjoaa asiakkaillemme luotettavuutta ja varmuutta.
Kokemusta tilitoimistotyöstä meillä jokaisella on useita vuosia ja joukossamme on myös yksi KLT-kirjanpitäjää. Teemme myös yhteistyötä asiakasyritystemme tilintarkastajien kanssa.

graafinen

Käytämme monipuolisesti sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja Maestroa, Netvisoria sekä Procountoria.

Kirjanpidon tulosteet ovat selkeitä ja eri vertailuraporttien tulostaminen vaivatonta. Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa etäkäyttö-lisenssi ohjelmistoomme, jolloin esim. laskutus, ostolaskujen syöttö ja maksujen hoitaminen voidaan tehdä asiakasyrityksessä. Tiedot siirtyvät jo tässä vaiheessa kirjanpitoon ja samalla vähennetään ylimääräistä työtä ja kustannuksia.

Graafiset raportit.
Käytössämme on Tallgraf - raportointiohjelma, jolla tulostettavat graafiset raportit selkeyttävät kannattavuuden tulkintaa.

Meille asiakas ja hänen talousasiansa ovat tärkeitä.
Pyrimme omalla asiantuntemuksellamme helpottamaan asiakkaidemme päivittäisiä rutiineja ja vapauttamaan heidät oman liiketoimintansa hoitamiseen.

Asiakkaanamme saat varmuutta ja turvaa kirjanpidon ja verotuksen ammattitaitoisesta hoitamisesta.